Sziasztok! Egy egy One Direction fanfiction, aminek a főszereplői: Harry Styles, Liam Payne, Rosie Depth (April), Zayn Malik, Louis Tomlinson, és Niall Horan.
Reméljük tetszeni fog nektek és sokan olvassátok majd!
*FIGYELEM! A blog trágár szavakat és +18-as részeket is tartalmaz!*
Méri & Laura.xo

2013. július 7., vasárnap

~Prologue.



Sziasztok!:) Hát itt lenne egy új blog a Claim.:)
Remélem tetszeni fog mindenkinek és sok feliratkozót meg kommentet kapunk majd..:)
Az első fejezet 2 megjegyzés után jön!:)
Nem is fecsérlem a szót tovább. Jó olvasást!:)










Titkolódás. Hazugság. Szerelem. Válás. Csalódás. Sírás. Változtatás. Munka. Bulik. Cigi. Drog. Szex. Meglepődés. Igazság. Ezek jellemzik az életemet.
Rosie Depth vagyok, egy "átlagos" 17 éves lány. Hogy miért nem normális az életem?
Anyámmal Manchester egyik eldugott helyén élünk, az úgy nevezett Nyomornegyedben. Régen szép életünk volt amikor még apa is velünk élt. Bármit megkaptam amit akartam.
Miután apám elhagyott minket egy bárban kezdtem el dolgozni. Rúd táncolok és pénzért lefekszek idegen emberekkel. Viszonylag sokat keresek, így szerencsére eltudom tartani anyát, aki depresszióban szenved, iszik és ha úgy tartja kedve megver.
Egyik nap azonban minden megváltozik, amikor megjelenik az állítólagos bátyám a bárban, ahol dolgozok. Majd megismerkedek az egyik barátjával, akibe halálosan szerelmes leszek, de mikor megtudja, hogy mi a munkám elutasít. Összezuhanok és legszívesebben abban a pillanatban öngyilkos lennék.
Feladjam? Vagy harcoljak a szerelmünkért? Még nem tudom, hogy hogyan döntsek...

Ha kíváncsi vagy mi fog történni Ro-val és az azzal a különösen jó képű 5 fiúval akkor iratkozz fel és olvasd el a blogunkat.:D
    

Méri és Laura.xx





10 megjegyzés:

  1. Úristeeen ez nagyon jóóóóóóóó!!!!!!!!!!!!

    VálaszTörlés
  2. vagyis bocsi az első rész rosszul fogalmaztam

    VálaszTörlés
  3. eddig nagyin tetszik....FOLYTASD :D:D:D

    VálaszTörlés
  4. Szia! Alapvetően tetszik a blogod, a történet is és a fejléc is, viszont van egy két tanácsom:
    Ne tőmondatokban írj, nehéz lesz felfogni az olvasóknak, inkább legyenek többsoros, összetett mondatok. Látom próbálsz művészkedsz a kinézettel, ezért ide csak annyit, hogy a teljes blog méretét csökkentsd annyira le, hogy a fejléc mellett tátongó hely eltűnjön, a modulsávot pedig vedd szélesebbre, mert ez így kicsit gyatra. A fordítót levenném, helyette inkább raknék egy chat-et (ha nem tudod megcsinálni, akkor szólj) a blogarchívumot rakd feljebb,és a Google+jelvényt levenném. Ezt a narancssárga színt nem ajánlom, sem a fejléchez, sem a háttérhez nem illik. Inkább rakj valami kékeset, de világosat. A smiley-kat minél hamarabb tüntesd el, mert ha ezt egy sikeresebb író meglátja, meg fog ölni, de tényleg. Ajánlom, rakj egy szöveges modult a jobb oldali sávba, egy leírással, vagy egy köszöntéssel, hogy aki idetéved, tudja is hogy hol jár. Sok sikert, nekem tetszik a történet. xo.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. szia. köszönjük a segítséget és próbálunk jó irányba fejlődni. És, ha megkérhetnénk segítenél, hogyan kéne csetet berakni?

      Törlés
  5. Mikor hoztok új részt ? Várom már .

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. nem sokára fent lesz, ha minden jól megy csak az a baj h mostanában alig fogok ráérni:s Laura:)x

      Törlés
  6. Válaszok
    1. sziia:) nem sokára fent lesz, ha minden jól megy csak az a baj h mostanában alig fogok ráérni:s Laura:)x

      Törlés
  7. Nagyon jó!:)Mikor jön az új rész?*.*

    VálaszTörlés